Curriculum Vitae

Zeus slår løs murstein og velter søppelbøtter

Heimdal 2013

Skulptur är en installation/skulptur bestående av ett sänkt innertak.
Under vernissagen bjöd jag in Selbu Felebyggerlag och deras vänner att spela folkmusik och dansa.
Fotografier, de flesta tagna med gamla mellanformatskameror, andra med digitalkamera eller mobiltelefon. Två fotografier är tagna av Elis Lantto respektive Johanna Lantto. Två ready-mades bestående av tallrikar med tryckta motiv.
Tennisbana i Mariefred.
Cirkus på besök i Mariefred. Det är över tio år sedan nu. Tiden går.
Niklas på ön i Kuoksu.
Et landskap.
Enda et landskap.
Det här minns jag inte riktigt. Vad det var för något.
Carole, en kvinna jag träffade en gång för länge sedan. Hon var fransyska, bodde i Nantes. Hon skrev ett brev till mig några månader senare och berättade att hon hade blivit kastad av tåget utanför Minsk.
Självporträtt av Elis i maskinhallen.
Sara i motljus.
Pappa och mina bröder på trappen hemma i Masugnsbyn. Johanna tog bilden.
Silvia. Kungen.
Lam gris elg og ekorn
11 min video
To bein
Dør
LKV sin posthylla